Bæredygtighed

You can’t spell Sweco without ECO!

1. marts 2018

 

Ordet ’bæredygtig’ er overalt, og det er efterhånden blevet et begreb, som kan betyde alt og intet på samme tid. Vi ser det i globale verdensmål, i nationale handlingsplaner, i firmapolitikker, i medierne og i de grønne indpakninger af produkterne i supermarkederne. Netop det bredfavnende er det bæredygtige i bæredygtighed, men det er også det som gør bæredygtighed så kompleks og udefinerbart.

Hos Sweco har vi den høje og brede ekspertise og vi kan godt lide at gøre det komplekse ukompliceret. Vi har bæredygtige eksperter, som favner fra den helt store til den helt lille skala – og sammen med vores kunder og kollegaer er vi med til at skabe fremtidens bygninger, byer og samfund.

Med åbningen af denne blog, vil vi invitere jer med ind i vores hverdag. Vi er de bæredygtige eksperter, men også de helt almindelige mennesker – som vil dele og søge viden, have dialog og skabe løsninger med jer. Vi sidder i forskellige afdelinger, har forskellige baggrunde og arbejder på forskellige projekter – indenfor arkitektur, landskab, miljø, bygninger, affald, klimasikring, infrastruktur etc.  Vi vil give indblik i, hvad der i vores verden sker fra den bæredygtige tanke er tænkt, til intentionen er formuleret, gjort målbar og derefter udført i faktiske handlinger. For vi vil rigtig gerne have det komplekse ud af bæredygtigheden, og vise den konkrete værdi der er skabt.

Velkommen til vores bæredygtighedsblog fra os alle!

Forfatter
Camilla Dyring Gruppeleder i afd. VVS, Energi og Bæredygtighed, LEED, BREEAM og DGNB auditor, samt uddannet bæredygtighedsleder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Name *